Value aktier 2021

Når man investerer i value aktier, så har man fokus på at finde aktier, der har en større værdi end prisen afspejler. Det er dog ikke lige til at finde ud af, da det kræver en analyse af det pågældende selskab for at fastlægge dennes værdi.

Læs mere →

5G aktier 2021

5G er måske en af de mest voksende temaer inden for teknologi på vej ind i 2021. Derfor kan det være interessant at kigge på, hvilke aktier der kunne opnå en fordel af den kommende teknologi.

I denne artikel kan blive klogere på 5G, og samtidig få noget inspiration til nogle aktier, der kunne være interessante at tage et kig på.

Læs mere →

Cykliske aktier 2021

Nogle virksomheder klarer sig godt i krisetider, mens andre klarer sig bedst, når verdensøkonomien kører på høj tryk. Økonomien arbejder i konjunkturer, og cykliske aktier er aktier, der har det rigtig godt, når økonomien buldrer derud af.

Læs mere →

Grønne aktier 2021

En af de store trends i verdenen er et øget fokus på bæredygtighed. Derfor er det nærliggende at kigge på grønne aktier, der fokuserer på en mere bæredygtig verden. Den grønne omstilling får løbende mere og mere fokus, hvilket gør disse aktier rigtig interessante.

Læs mere →