Om mig

Hvis du går og undrer dig over, hvem der står bag denne blog, så har du her mulighed for at læse en lille introduktion af mig.

Mit navn er Frederik, og jeg er 21 år gammel. Til dagligt studerer jeg, og ved siden af studiet jagter jeg en drøm om at være økonomisk uafhængig. Jeg har ingen plan om at gå tidligt på pension, men jeg har en plan om at have mulighed for at kunne gøre det, hvis jeg har lyst. Derudover vil jeg gerne ud og opleve verdenen, hvilket denne økonomiske uafhængighed gerne skulle skabe plads til.

Jeg har en forholdsvis bred portefølge, hvor jeg dog primært investerer i crowdlending, udbytteaktier og investeringsforeningen SPIGLAMRIK. Dertil har jeg noget opsparingskonto med rente, som fungerer som min nødopsparing, men dog stadig genererer 3 % i rente, hvorfor den også tages med som en investering.

Udover at investere prøver jeg også at skabe nichesider på internettet. Det er work-in-progress, men på sigt kan det være et emne på bloggen også. Det er blandt andet disse hjemmesider om fodboldstøvler og rengøring privat.

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvordan min portefølje ser ud, og hvordan denne udvikler sig, så kan du læse mere om dette her.