Om mig

Hvis du går og undrer dig over, hvem der står bag denne blog, så har du her mulighed for at læse en lille introduktion af mig.

Mit navn er Frederik Askov Storm, og jeg er 24 år gammel. Jeg er bosat i Odense, hvor jeg bor i en lejlighed sammen med min kæreste.

Du kan fange mig på følgende med på følgende platforme

I december 2020 blev jeg færdig som bygningskonstruktør, hvorefter jeg begyndte på det reelle arbejdsliv i min første fuldtidsstilling.

Ved siden af fuldtidsjobbet jagter jeg en drøm om at være økonomisk uafhængig. Jeg har ingen plan om at gå tidligt på pension, men jeg har en plan om at have mulighed for at kunne gøre det, hvis jeg har lyst.

Derudover vil jeg gerne ud og opleve verdenen, hvilket denne økonomiske uafhængighed gerne skulle skabe plads til. Hvis du gerne vil se, hvor jeg godt kunne tænke mig at komme hen, så kan du se mine rejsemål her.

Jeg har en forholdsvis bred portefølje, hvor jeg dog primært investerer i crowdlending og udbytteaktier. Dertil har jeg en opsparingskonto med rente, som fungerer som min nødopsparing, men dog stadig genererer 2 % i rente, hvorfor den også tages med som en investering.

Klik på pågældende links for at læse mere om, hvordan jeg benytter mig af de forskellige typer af investeringer. 

Medier jeg har medvirket i

  • 50.000 danskere har oprettet en aktiesparekonto: 22-årige Frederik håndplukker aktier fra virksomheder, der deler ud af overskuddet“, 18. jan. 2020, Politiken – Link
  • Porteføljebølgen“, 26. juni 2020, Weekendavisen – Link
  • Ung investor“, Podcast – Link
  • Slut med impulskøb: Få teenageren til at spare op“, 27. februar 2021, Folketidende – Link
  • Frederik har en plan: Vil investere sig til en arbejdsfri fremtid“, 27. februar 2021, Lokalavisen Assens – Link
  • 3 tips til at komme i gang med investering“, 9. marts 2021, Kameo – Link
  • Overskud med Sofie Østergaard – “På SU med Frederik”, 16. marts 2021 – Link
  • “Hjælp, jeg er broke” – Afsnit 1-2, TV2 Fyn – Bemærk, 16. marts 2021 – Link

Udover at investere prøver jeg også at skabe nichesider på internettet. Det er work-in-progress, men på sigt kan det være et emne på bloggen også. Det er blandt andet denne hjemmeside om fodboldstøvler

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvordan min portefølje ser ud, og hvordan denne udvikler sig, så kan du læse mere om dette her. Jeg laver en månedlig opdatering, hvor du kan følge med i det hele.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Tak fordi du læser med!

Har du spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andet, så kan du kontakte mig her. Du er desuden også velkommen til at blive en del af mit netværk på LinkedIn