Ejendomsinvestering – sådan kommer du i gang

 Ejendomsinvestering er rigtig spændende. Det er derfor også noget, jeg gerne vil i gang med indenfor den nærmeste fremtid. Problemet for mig er dog, at det for mit vedkommende kræver omkring 150.000-200.000 kroner at komme i gang med. Det synes jeg på nuværende tidspunkt er for stor en del af min portefølje, da jeg stadig ønsker at holde en del af min portefølje i udbytte aktier og crowdlending.

Her på siden vil du på et senere tidspunkt kunne læse om mine erfaringer omkring investering i udlejningsejendomme. Forhåbentlig vil der på sigt blive opbygget en sektion, hvor du får mulighed for at lære at investere i ejendomme.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at oparbejde kapital i min virksomhed således, at jeg på sigt kan købe en investeringsejendom. Jeg påtænker, at jeg har behov for cirka 150.000 kr i kapital før, at det er muligt at realisere mit første køb.

Derudover har jeg planer om at investere i Brickshare for at teste af det af, så jeg snarest kan lave en anmeldelse af platformen. Skulle du være interesseret i dette, så kan du signe up via dette link, hvor du efterfølgende vil modtage 250 kr. i andele, når du investerer første gang gennem Brickshare.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (16 stemmer, gennemsnit: 4,19 ud af 5)
Loading...