Ejendomsinvestering – Investering i fast ejendom [2024]

Ejendomsinvestering er rigtig spændende. Det er derfor også noget, jeg gerne vil i gang med inden for den nærmeste fremtid. Problemet for mig er dog, at det for mit vedkommende kræver omkring 150.000-200.000 kroner at komme i gang med. Det synes jeg på nuværende tidspunkt er for stor en del af min portefølje, da jeg stadig ønsker at holde en del af min portefølje i udbytte aktier og crowdlending.

Her på siden vil du på et senere tidspunkt kunne læse om mine erfaringer omkring investering i udlejningsejendomme. Forhåbentlig vil der på sigt blive opbygget en sektion, hvor du får mulighed for at lære om at investere i ejendomme.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at oparbejde kapital i min virksomhed således, at jeg på sigt kan købe en investeringsejendom. Jeg påtænker, at jeg har behov for cirka 150.000 kr i kapital før, at det er muligt at realisere mit første køb. Jeg ser en god mulighed for at kunne lave et fint afkast på ejendomme på sigt, så derfor er det rigtig interessant for mig at komme i gang med.

Når jeg når så langt, så vil jeg komme til at dele ud af min rejse. Derfor vil du i fremtiden kunne blive klogere på, hvordan man investerer i ejendomme.

  • Ejendomsinvestering uden besværet
  • Kvartalvis udbytte
  • Få 250 kr. at investere for

Derudover har jeg planer om at investere i The Many for at teste af det af, så jeg snarest kan lave en anmeldelse af platformen. Skulle du være interesseret i dette, så kan du signe up via dette link, hvor du efterfølgende vil modtage 250 kr. i andele, når du investerer første gang gennem The Many.

The Many er nok en af nemmeste måder for begyndere at komme i gang med at investerer i ejendomme. Her behøves du ingen guide eller lignende, og du har mulighed for at investere helt ned til 100 kr.