Ejendomsinvestering – sådan kommer du igang

Ejendomsinvestering er rigtig spændende. Det er derfor også noget, jeg gerne vil igang med indenfor den nærmeste fremtid. Problemet for mig er dog, at det for mit vedkommende kræver omkring 150.000-200.000 kroner at komme i gang med. Det synes jeg på nuværende tidspunkt er for stor en del af min portefølje, da jeg stadig ønsker at holde en del af min portefølje i udbytte aktier og crowdlending.

Her på siden vil du på et senere tidspunkt kunne læse om mine erfaringer omkring investering i udlejningsejendomme. Forhåbentlig vil der på sigt blive opbygget en sektion, hvor du får mulighed for at lære at investere i ejendomme.

På nuværende tidspunkt er jeg igang med at oparbejde kapital i min virksomhed således, at jeg på sigt kan købe en investeringsejendom. Jeg påtænker, at jeg har behov for cirka 150.000 kr i kapital før, at det er muligt at realisere mit første køb.

Derudover har jeg planer om at investere i Brickshare for at teste af det af, så jeg snarest kan lave en anmeldelse af platformen. Skulle du være interesseret i dette, så kan du signe up via dette link, hvor du efterfølgende vil modtage 250 kr. i andele, når du investerer første gang gennem Brickshare.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (15 stemmer, gennemsnit: 4,13 ud af 5)
Loading...