Brint aktier – Investering i hydrogen [2022]

Der er ikke mange, der er i tvivl om, at grøn energi er fremtiden. Retningen er dog ikke sat, og der er meget usikkerhed omkring, hvad fremtidens brændstof egentlig er.

Brint er et af de brændstoffer, der forventes at spille en stor rolle i fremtiden. Det er ikke uden grund – brint (eller hydrogen, som det også kaldes) er bestemt interessant.

Læs mere →

Aktiedepot for mindreårige

Det er velkendt, at jo tidligere, du starter med at investere, jo bedre er det. Når renters rente får lov til at løbe derudaf, så kan selv små beløb over tid blive til en mindre formue. Investering er også for mindreårige, og det kan være et tidligt skridt til et solidt økonomisk fundament i fremtiden.

Læs mere →

Robot aktier [2022]

Der er mange forskellige spændende tendenser i øjeblikket, og her er robotter helt sikkert en af dem. Robotter vindere mere og mere frem, og det kan være interessant at have dem i ens aktieportefølje.

Læs mere →

Billige aktier i 2022

Som aktieinvestor så er man selvfølgelig altid interesseret i at finde billige aktier. Kan du lave en handel til en god pris, så er det et godt udgangspunkt for at lave et fint afkast på dine aktier.

Læs mere →

Cannabis aktier [2022]

Inden for de sidste par år er der virkelig kommet stor fokus på cannabis som råvarer. Medicinsk cannabis vinder frem verden over, hvor specielt USA er på forkant. Det er en branche, der er i rivende udvikling, hvor der sker en masse spændende ting i øjeblikket.

Læs mere →

Solenergi aktier [2022]

Fossile brændstoffer bliver mindre og mindre populære, mens vedvarende energi vinder kraftigt frem i øjeblikket. Solenergi er bestemt en af de spændende muligheder for vedvarende energi i fremtiden.

Læs mere →