Flytte hjemmefra budget

Når man som ung skal til at flytte hjemmefra, så kan det være en rigtig stor mundfuld. En af de ting, der fylder rigtig meget er økonomien. Specielt indskud og forudbetalt husleje kan være en rigtig stor post. En anden stor post er typiske flytte hjemmefra ting som møbler, køkkenudstyr, håndklæder, sæbe og meget andet.

Download gratis flytte hjemmefra budget i Excel

Derfor har jeg lavet et såkaldt flytte hjemmefra budget, så du kan få et overblik over, hvad du kan forvente af udgifter. Ligeledes har jeg lavet en skabelon, du kan downloade og tilpasse, som du lyster.

Du finder budgettet lidt længere nede eller ved at klikke på billedet ovenover.

For at gøre det lettere at have en idé om, hvor mange penge, der skal til for at flytte hjemmefra, så har jeg samlet de mest gængse ting på en liste. Et budget, der giver dig en idé om, hvor dyrt det bliver, når du skal have dit eget sted at være.

Passer budgettet til mig?

Det kan være svært at sige om budgettet passer perfekt til dig. Det kan være, at du har får nogle ting med hjemmefra, og det er svært at tage højde for i sådan et budget. Jeg har samlet alle de ting, der er nødvendige for at klare sig i første omgang. Det er derfor worst-case, og du burde kunne spare en del i forhold til budgettet. Det er jo ikke urealistisk, at du har nogle ting i forvejen.

Budget til at flytte hjemmefra


Herunder har du mulighed for at downloade mit flytte hjemmefra budget. Du skal bare tilmelde dig nyhedsbrevet, så sender jeg det direkte til dig.

Det indeholder en liste over de ting, der er must-have, når du skal flytte ud. Jeg har selv taget udgangspunkt i dette budget, da jeg flyttede hjemmefra som 18-årig.

Har du tilføjelser eller ændringer til budgettet, så skal du være velkommen til at smide en kommentar længere nede.

Hvordan kan det blive billigere at flytte hjemmefra?

Som nævnt tidligere, så er det billigste selvfølgelig at slippe for at købe nyt. Du har dog nogle enkelte muligheder for at spare penge på det punkt.

Først og fremmest, så kan du høre ad derhjemme, om der er aflagte ting, du kan få med. Det kan være alt fra håndklæder til gryder og endda et gammelt spisebord. Det vil spare dig for en del penge, da du jo så netop ikke skal ud og købe disse ting.

Så kan du altid senere hen finde ud af, hvilke ting du godt kunne tænke dig. Det kan godt være, at man ikke synes, det er fedt at bo i et hjem, som består af aflagte ting, men det har man heldigvis mulighed for at passe ind løbende. Det vigtigste er ikke, hvilken seng du har, men at du har en seng.

Et andet tip er at kigge i genbrugen. Her kan du tit finde en masse billige møbler og husholdningsting, som kan spare dig en masse penge. Det kan dog være svært at finde noget, der passer ind i din stil, når det handler om møbler, men du kan nemt være heldig at finde en masse fine ting.

Hvordan gemmer jeg budgettet?

Hvis du vil gemme budgettet, så er det meget simpelt. Når du er inde i regnearket, så skal du gå op i Filer. Her finder du en liste over en masse værktøjer, hvor du skal have fat i Download som. Her kan du så vælge din foretrukne format. Hvis du benytter Excel, så vil det være den første mulighed på listen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at flytte hjemmefra?

Det varierer meget, hvad det koster at flytte hjemmefra. Det kommer helt an på dit udgangspunkt, og hvor du gerne vil bo henne.

Hvad skal man bruge penge på, når man flytter hjemmefra?

De primære poster i et flytte hjemmefra budget er diverse møbler og husholdningsting, indskud og depositum.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra Koldekontanter.dk

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *