Velkommen til

Mit navn er Frederik Askov Storm, og jeg har en drøm om at blive økonomisk uafhængig. Her på siden deler jeg ud af mine erfaringer inden for investering, opsparing og generelt privatøkonomi. Både for unge, men så sandelig også for voksne - uanset alder.

Vil du undgå at gå glip af nye indlæg, portefølje-opdateringer og meget andet, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

...

Tak for din tilmeldning.

Min rejse mod økonomisk uafhængighed 🎯

597.617 kr.
DELMÅL #1
907.143 kr.
66 %

Læs mere om mine økonomiske mål her

Kendt fra

Populære artikler

Seneste artikler

Elbil aktier – Investering i elbil aktier [2022]

En elbil er en bil, der opnår fremdrift med en motor, der kører på elektricitet i stedet for benzin eller diesel som traditionelle biler. Ofte kaldes de for EV for electric vehicle.

En elbils aktie er et selskab, hvor den primære forretning består i at producere elbiler. En aktie, der producerer dele eller komponenter til elbiler, er også i denne branche, men de er ikke omtalt i denne artikel.

Læs mere →

Aktiemarkedet: Sådan fungerer det [2022]

Inden du begiver dig ud i at handle med aktier, så er det essentielt, at du har en forståelse for, hvordan de basale principper på aktiemarkedet fungerer.

I denne artikel får du styr på begreber som aktiemarkedet, aktieindeks og fondsbørs. Du bliver også klogere på, hvordan prisdannelsen sker for en aktie, og hvad der sker, når du køber en aktie.

Læs mere →

Hvad er et aktieindeks?

Et aktieindeks er en gruppering af aktier, som bruges til at måle udviklingen af de udvalgte aktier. Formålet med et aktieindeks er at skabe et billede af, hvordan det givne aktieindeks udvikler sig i forhold til historisk data.

Læs mere →

Aktiemarkedets sektorer

På aktiemarkedet er aktier, der minder om hinanden, grupperet efter forskellige sektorer. Der findes i alt 11 sektorer, når du følger det mest brugte sektorsystem kaldet GICS. GICS står for Global Industri Classification Standard, og det varetages af MSCI.

Læs mere →