Velkommen til

Mit navn er Frederik Askov Storm, og jeg har en drøm om at blive økonomisk uafhængig. Her på siden deler jeg ud af mine erfaringer inden for investering, opsparing og generelt privatøkonomi. Både for unge, men så sandelig også for voksne - uanset alder.

Ønsker du at blive klogere på investering, så er du landet det helt rette sted.

Start her

Min rejse mod økonomisk uafhængighed 🎯

654.140 kr.
DELMÅL #1
907.143 kr.
72 %

Læs mere om mine økonomiske mål her

Kendt fra

Populære artikler

Seneste artikler

Opdatering af porteføljen – August 2023

Efter en begivenhedsrig sidste måned, så er der kommet mere ro på tingene i august. For porteføljen sker der en lille negativ udvikling, der dog grænser til at være neutral. Porteføljen tager dog et skridt i den rigtige retning grundet afbetaling på mit boliglån.

På renoveringsfronten er jeg nu flyttet fra min stue ind i mit soveværelse. Det er en ganske fin milepæl, hvor jeg nu bor i et mere eller mindre færdigt værelse. Samtidig er der sket en del i min stue, hvor jeg er kommet et godt stykke.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – Juli 2023

Ferieperioden er over os, og det betyder, at der har været ekstra tid at finde til at istandsætte min lejlighed. Dermed er der sket et stor skridt i den rigtige retning.

På portefølje-fronten er der for første gang i 7 måneder tilføjet penge til porteføljen. Samtidig er der også sket en mindre omrokering, så spredningen tager et skridt i den rigtige retning.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – Juni 2023

Porteføljen udvikler sig endnu engang positivt omend det er i mindre grad end i sidste måned. Udviklingen gør dog, at min spredning udvikler sig markant i den forkerte retning.

Trods mange arrangementer og andre prioriterer, så er der alligevel sket en smule i lejligheden denne måned. Samtidig er planen lagt for det næste stykke tid, hvor slutspurten går ind på at færdiggøre mit soveværelse.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – Maj 2023

På porteføljesiden sker der en større stigning i denne måned, hvor aktierne udvikler sig positivt. Trods ingen indbetalinger sker der også en flot stigning på det overordnede portefølje-niveau.

Det går fremad med renoveringen af min lejlighed, selvom den oprindelige tidsplan er overskredet for lang tid siden. Alligevel er jeg dog ganske positivt, og det er en enormt lærerig proces.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – April 2023

Porteføljen tager et mindre dyk i denne måned, hvor crowdlending trækker rigtig meget ned. Her er jeg nødsaget til at lave en større afskrivning.

Generelt set ser porteføljen stagnerende ud i øjeblikket, mens det ændrer sig forhåbentlig fremadrettet. På boligfronten er der stadig lang vej endnu, men så kan jeg heldigvis læne mig op ad, at gælden stille og roligt bliver mindre. Der er dog stadig lang vej endnu.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – Marts 2023

Selvom der ikke bliver tilføjet midler til porteføljen for tiden, så sker der alligevel en større rokering i porteføljen. Det sker for at opnå en højere spredning på mine aktier med et begrænset beløb.

Der går stille og roligt fremad i lejligheden, og der sker også en del i denne måned. Blandt andet er jeg kommet en del tættere på, at jeg kan flytte ind i mit soveværelse.

Læs hele min opdatering, hvor du kan blive klogere på, hvad der sker på investeringsfronten, og hvordan det skrider fremad med renoveringen af min lejlighed.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – Februar 2023

Det går fremad i lejligheden, og jeg har samtidig lavet min første indbetaling på mine to lån på lejligheden. Nu begynder reelle liv som boligejer.

Mine aktier falder en smule i denne måned, men det overordnede resultat er næsten uændret. Jeg har trukket lidt midler ud fra Mintos, hvilket gør, at porteføljen tager et lille dyk i dennne måned.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – Januar 2023

Jeg er nu flyttet ind i min nye lejlighed, og jeg er samtidig kommet godt i gang med renoveringen. Det er en spændende og ikke mindst lærerig proces.

På investeringsfronten oplever aktieporteføljen en pæn udvikling efter positive udsigter fra markedet. Dog er der stor usikkerhed i disse tider, og det kan hurtigt vende.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – December 2022

Mens de almindelige investeringer ikke har fået den store opmærksomhed i denne måned, så er der store nyheder på boligfronten. I porteføljen tiltræder en helt ny aktivklasse, som jeg i lang tid har ønsket at være eksponeret mod.

I denne opdatering kan du blive klogere på, hvad der rører sig i porteføljen i øjeblikket, og hvordan jeg planlægger de næste stykke tid for min portefølje.

Læs mere →

Opdatering af porteføljen – November 2022

Ting kan hurtigt ændre sig, og det er også situationen i denne måned. Behovet for en større kontantbeholdning er pludselig blevet en realitet. Af den årsag sker der store rokeringer i porteføljen. Det er samtidig heller ikke en måned, hvor investeringerne har været første prioritet.

Læs mere →