Sådan sparer du penge på ASOS

I denne guide vil jeg fortælle dig, hvordan du hurtigt og nemt kan spare penge, når du køber tøj og andre ting på ASOS. Mange unge mennesker bruger en masse penge på tøj derinde, og det giver god mening, da de har en masse ting til billige penge. Personligt er jeg glad ved deres eget mærke,hvor jeg primært køber ting som hvide og sorte t-shirts, sorte jeans og andre ting, som passer til mange forskellige outfits. Derfor har jeg også fundet et par smutveje til, hvordan du kan spare penge, når du køber på ASOS.

Spar penge på ASOS

Gå direkte til ASOS ved at klikke på billedet.

Jeg har lavet en video om emnet på min Youtube-kanal. Er du ikke til video, så har jeg også en artikel herunder om emnet.

Betal i pund, når du handler

Når du handler på hjemmesiden, så vil den typisk fremstå i danske kroner, hvis du altså befinder dig i Danmark. Hvad mange ikke er klar over, så kan du faktisk spare penge ved at ændre valutaen til pund, når du skal til at betale. Kigger jeg f.eks på disse sorte skinny jeans, så koster de 263,5 DKK. Vælger jeg derimod at ændre valutaen til pund, så er prisen 25,5 pund. Dette er 210 kroner omregnet til danske kroner for det samme sæt bukser! Du sparer altså 50 kroner ved bare at ændre valutakursen, når du skal til at betale. Det løber hurtigt op i mange penge.

Det er dog vigtigt at pointere, at forskellen afhænger af kurserne på de to valutaer, og derfor er det ikke sikkert, at eksemplet ovenover nødvendigvis passer i dit tilfælde. Brug eventuelt en valutaomregner for at få det præcise resultat. 

Ændrer du valutaen, så kan det selvfølgelig være svært lige umiddelbart at holde styr på, hvor meget du skal af med, så derfor vil det være smartest, hvis du først ændrer valutaen lige inden du skal til at betale. På den måde kan du altså hurtigt komme til at spare mange penge.

Samtidig vil jeg anbefale, at du benytter dig af tjenester som f.eks Revolut til at betale med, da du så sikrer dig, at du betaler for mange gebyrer pga. valutakursen. En artikel omkring Revolut vil komme lidt senere hen.

Gå til ASOS her →

10 % rabat til studerende

Selvom mange godt er klar over dette i forvejen, og ASOS også er gode til at skilte med det, så har du alligevel for at få 10 % rabat, hvis du er studerende. Rabatten får du igennem UniDays, så det kræver, at du opretter dig hos dem, men dette tilbud kan læse mere om på dette link. De sorte skinny jeans fra tidligere kommer altså nu ned og koster omkring 190 kroner, hvis du både benytter dig af valuta-tricket og de 10 % rabat til studerende. Det er altså en samlet besparelse på 28 %. Det er dog vigtigt at nævne, at denne rabat kun gælder ved ting, der ikke er på tilbud.

Gå til ASOS her →

Gem ting, og vent på, at de kommer på tilbud

ASOS har en rigtig fin funktion, hvor du har mulighed for at gemme de ting, som du er interesserede i. Derfor anbefaler jeg, at du benytter dig af denne funktion, når du finder noget, du kan lide. Funktionen er grafisk illustreret med et lille hjerte, hvor du typisk kan taste din størrelse ind også. Herefter kan du en gang i mellem hurtigt tjekke, hvordan det ser ud med priserne på de ting, du gerne vil have. Det sker ofte, at ASOS rykker rundt i deres tilbud, så derfor kan du være heldig at spare yderligere på de ting, du gerne vil have. I og med, at du gerne skulle have tastet ind, hvilken størrelse, du bruger, så er du også sikker på ikke at klikke forgæves, da du hurtigt kan se, om varen er på lager. Samtidig kan det være, at du finder ud af, at du slet ikke har brug for disse ting, fordi du venter på den rigtige pris på dem. Så er disse penge også sparet!

Har du andre tips?

Jeg håber, at du kunne bruge denne guide til, hvordan du hurtigt og nemt kan spare en masse penge på ASOS. Det er tips, som jeg selv har benyttet i en del tid, og derfor tænkte jeg, at der nok skulle være nogen derude, der skulle kunne bruge dem. Vi vil ihvertfald allesammen gerne spare, hvor vi kan. Ligger du eventuelt inde med tips til, hvordan man ellers kan spare penge på ASOS, så skal du være velkommen til at smide en kommentar herunder.

Gå til ASOS her →

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra VoresLån.dk

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *