Investeringskursus [2024]

Der er rigtig mange forskellige metoder til, hvordan man kan blive klogere på investering. En af disse metoder kunne være et investeringskursus. I denne artikel har jeg samlet en oversigt over forskellige kurser inden for investering, ejendomsinvestering og aktier.

Det er meget forskelligt, hvordan man lærer bedst. Der findes et stort udbud af gratis indhold i form af videoer på YouTube, artikler og bøger om investering, som man kan benytte sig af. Hvis dette ikke har virket for dig, så kan det være en mulighed at købe dig til at blive klogere. Det kunne være igennem et investeringskursus, der ofte er mere sammensat end de informationer, som du finder selv.

I denne artikel har jeg samlet en liste med forskellige udbydere af disse kurser. Listen kan bruges som inspiration, da jeg ikke selv har deltaget i nogle af disse kurser.

Kurser om investering

Hvis du gerne vil blive klogere på forskellige former for investering, så har jeg samlet en række forskellige kurser herunder. Den omhandler både sider med medlemsklubber, der giver adgang samt køb af enkelte kurser.

  • Female Invest – tilbyder adgang til forskellige kurser om investering gennem deres medlemsklub
  • Invested.dk – tilbyder en del forskellige kurser gennem et medlemsskab
  • Ophelia Invest – bredt udvalg af forskellige kurser inden for investering
  • Shareholders – tilbyder kursus inden for stort set alle emner inden for investering

Kurser om ejendomsinvestering

Ejendomsinvestering er nogle gange et overset område inden for investering. Heldigvis så er findes der også kurser inden for dette område, som kan hjælpe dig godt i gang.

Kurser om investering i aktier

Hvis du gerne vil i gang med at investere i aktier, så findes der en lang række forskellige kurser for dette. Det er rigtig populært, og derfor kan det være meget uoverskueligt at finde det kursus, der passer til en. Herunder er der en række forskellige muligheder, som du bør undersøge nærmere.

  • Aktieakademi – tilbyder flere kurser inden aktier
  • Female Invest – tilbyder adgang til forskellige kurser om investering i aktier gennem deres medlemsklub
  • Ophelia Invest – bredt udvalg af forskellige kurser inden for investering i aktier
  • Shareholders – tilbyder en del kurser inden for aktiehandel

Mangler du yderligere inspiration, så har jeg en lang række artikler om disse efter. Jeg har blandt andet en liste med bøger om investering, som du kunne være interesseret i? Er du mere til lyd-format, så har jeg også en liste med podcast om investering her.

Du kan også læse min artikel om aktier for begyndere her.

Har du gjort dig nogle erfaring med ovenstående kurser, så vil jeg meget gerne høre om dem herunder. Har du et forslag til et kursus, der bør optræde på listen, så må du meget gerne smide en kommentar.

Ofte stillede spørgsmål

Bør du købe et investeringskursus?

Det kan være godt givet ud at købe et investeringskursus. Du kan som oftest selv finde læringerne et andet sted gratis, men i et kursus bliver viden samlet i et overskueligt format.
Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *