Podcast om investering

Podcast bliver mere og mere populært, og jeg nyder personligt selv at lytte til podcasts. Er din interesse inden for privatøkonomi og investering, så er der rigtig mange ressourcer, der kan være nyttige. Herunder har jeg samlet en liste med en del af de podcasts på markedet, der handler om alt inden for investering i aktier, investering i ejendomme og meget andet.

Herunder har jeg listet forskellige podcast under forskellige emner. Skulle du have tilføjelser til listen, så er du velkommen til at skrive en kommentar længere nede. De fleste podcasts findes på alle de almindelige tjenester som Apple Podcasts og Spotify.

Du vil opleve, at nogle podcasts går igen flere steder. Det er fordi de dækker flere emner. Det er allesammen nogle, som jeg anbefale. Det afhænger dog af, hvad du ønsker at lytte til, men der er heldigvis en del at vælge i mellem.

Podcast om investering

Nogle podcast handler handler om mange forskellige emner inden for investering. Herunder har jeg samlet en liste med en række podcast om investering generelt.

 • Kronede Dage
 • Ophelia Invest Talks
 • Overskud på Radio4

Podcast om investering i aktier

Herunder har jeg listet forskellige podcast, der omhandler aktie investering. Flere af dem dækker også over flere emner. Blandt andet finder du Millionærklubben, der nok er den største. Det er et dagligt podcast, der gennemgår markeder. Du finder også podcast, der er lidt mere nede på jorden som fx Nordeas Avance, Nordnets Hansen & Larsen og Ophelia Invest Talks. Der er derfor rig mulighed for at finde noget, der interesserer dig. Det har dog ikke nødvendigvis allesammen 100 % fokus på investering i aktier.

 • Millionærklubben
 • Nordea – Avance
 • Nordnet – Hansen & Larsen
 • Ophelia Invest Talks
 • Pengetanker
 • The Investor’s Podcast

Podcast om ejendomsinvestering

Har du interesse for ejendomsinvestering, så er der også muligheder her. Ejendomsinvestoren er det eneste danske podcast (som jeg kender til), der udelukkende fokuserer på investering i ejendomme.

 • Ejendomsinvestoren

Podcast om privatøkonomi

Leder du efter et podcast, der fokuserer på privatøkonomi, så har du nedenstående muligheder. Begge podcasts dækker en lang række emner, hvor de også kommer omkring privatøkonomi.

 • Kronede Dage
 • Ophelia Invest Talks
 • Overskud på Radio4

Hvad lytter jeg selv til?

Jeg er kæmpe fan af det medie, som podcast er. Jeg lytter derfor også en del. Dog har jeg også andre interesser end investering og privatøkonomi, så det er ikke altid, at jeg får lyttet til det hele. Det tror jeg ville være umuligt.

Lige for tiden lytter jeg rigtig meget til Ophelia Invest Talks, Ejendomsinvestoren og Pengetanker. Ofte lytter jeg også til Millionærklubben, når der er et interessant emne, der bliver taget op.

Ellers er jeg meget glad for at læse bøger om investering. Har du også interesse i det, så har jeg liste her.

Listen bliver hele tiden udvidet, når jeg støder på nye spændende podcast.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste podcast om investering?

Der findes flere gode podcasts omkring investering, så det kan være svært at vælge. Et par gode bud kunne være Millionærklubben, Overskud og Kronede Dage.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra denne side om lån penge online.

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *