Anmeldelse af Revolut [2024]

Har du mange betalinger i forskellige valutaer eller overførsler til udlandet, så er du sikkert bekendt med, at det hurtigt kan blive dyrt i gebyrer, hvis man ikke tænker sig om. I denne artikel kan du læse min anmeldelse af Revolut, der gør det muligt at spare en masse penge på valutaveksling og udenlandske overførsler.

Værd at vide om Revolut

Revolut er et Fintech-startup, der blev startet i Storbritannien i juli 2015. Revolut er et (gratis) alternativ til din egen bank, hvor du har mulighed for at spare en masse penge på valutaveksling og udenlandske overførsler.

Revolut er dog kendetegnet ved udelukkende at være en mobilbank. Alt foregår igennem deres app, hvor du har mulighed for at kontrollere dine konti, overførsler, kort og meget mere.

Revolut tilbyder også 2 Premium-versioner af deres produkt. Premium, der koster 60 kroner om måneden, og Metal, der koster 110 kroner om måneden. Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt, men jeg gennemgår fordelene ved alle 3 produkter lidt længere nede.

Med Revolut får du mulighed for at veksle på til 7.500 kr om måneden til interbank rates (uden valutatillæg). Herefter koster det 0,5 % af beløbet over 7.500 kr. Det skal dog nævnes, at du hvis du vælger at veksle udenfor en almindelig bankdag, så koster det ligeledes et gebyr på 0,5 %. Ligeledes har du mulighed for at hæve op til 1.500 kr om måneden i lokale hæveautomater. Alt over dette koster 2 % af beløbet.

Du får desuden også en gratis Euro-konto med IBAN. Det er dog kun muligt at overføre med SEPA/SWIFT-overførsler til denne konto.

Opret dig hos Revolut gennem dette link. Så støtter du mit arbejde uden at have en krone op af lommen.

Når du har oprettet dig gennem appen, så skal du uploade dit ID. Det skal du pga. krav fra iht. hvidvaskningsloven, så det er ikke et trin, du kan hoppe over.

Du modtager dit første kort gratis med det samme. I appen får du et virtuelt debetkort, som du kan bruge online ligesom dit almindelige fysiske kort. Hvis du vil have et fysisk kort, så kan du bestille det for 5 €, som svarer til forsendelsen. Revolut kører dog tit kampagner, hvor du har mulighed for at bestille et fysisk kort helt gratis. Såfremt denne kampagne er aktuel, så kan du finde den gennem dette link.

Ligeledes betaler du ikke årsgebyr for dit kort eller konto. Derudover kan du kvit og frit lave SEPA-overførsler, og du har også mulighed for at overføre gratis (og uden ventetid) til andre brugere af Revolut.

Indtil videre har de samlet over 7 millioner brugere og håndteret 350 millioner transaktioner på tværs af deres markeder.

Hvordan indsætter jeg penge?

Du indsætter penge på din Revolut-kort gennem deres Top-up-funktion. Her har du mulighed for at indsætte penge med dit almindelige betalingskort. Pengene går således direkte ind på kontoen, så du har mulighed for at bruge dem med det samme.

Du kan også overføre med en almindelig bankoverførsel. Det foregår dog som en SWIFT/SEPA-overførsel til din personlige euro-konto hos Revolut, hvilket typisk vil være forbundet med gebyrer. Dette gebyr kan du undgå ved at indbetale med dit betalingskort. Du vil også opleve op til 2-3 dages ventetid med en bankoverførsel.

Fordele ved Revolut

Fordelene herunder tager udgangspunkt i den gratis version af Revolut.

 • Gratis bankkonti i over 30 valutaer
 • Gratis IBAN-konto til Euro
 • Brug penge i over 150+ valutaer uden valutatillæg (op til 40.000 kr om måneden)
 • Veksl gratis mellem over 30 valutaer (op til 40.000 kr om måneden)
 • Hæv gratis op til 1.500 kr om måneden

Efterfølgende koster veksling 0,5 % over de 40.000. Hæver du over 1.500 kr koster det 2 % af beløbet herefter. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke får nogen advarsel, inden du går over denne grænse.

Herunder har jeg listet de fordele, som jeg mener er relevante at have med fra betalingsprodukterne. Vil du se hele listen, så kan du se den på Revoluts side her.

Premium – 60 kr om måneden

 • Hæv op til 3.000 kr om måneden
 • Engangs virtuelle kort – kortet destrueres efterfølgende, så der ikke kan trækkes flere penge.
 • Veksl til 5 kryptovalutaer
 • Premium kort design

Metal – 110 kroner om måneden

 • Hæv op til 4.500 kr om måneden
 • Eksklusivt kort design
 • 0,1 % cashback i EU og 1 % udenfor EU

Revolut og crowdlending

Crowdlending & Revolut

Revolut og crowdlending er en fantastisk kombination. Du har mulighed for at spare en masse gebyrer, mens du stadig kan overføre til diverse platforme.

Du har ligeledes mulighed for at trække penge tilbage til Revolut-konto fra den pågældende platform, så slipper for at have dem igennem din egen bank. På den måde kan du spare gebyrer, hvis du bare ønsker at flytte pengene til en ny platform.

Revolut giver dig også mulighed for at gemme de konti, du overfører til. Du behøves altså ikke at taste dine informationer ind hver gang, du overfører. Du skal dog tilføje din reference-kode til din platform hver gang, da de ikke giver mulighed for at huske dette for dig.

Bemærk, at hvis du gør dette ofte, så skal du være opmærksom på grænsen på 40.000 kr, da du hurtigt kan komme herop, såfremt du overfører større beløb.

Sikkerhed

Når det handler om vores penge, så er det klart, at vi er mere påpasselige. Revolut har derfor en masse fine sikkerhedsforanstaltninger i deres app, som er til at for at beskytte os.

Først og fremmest har du mulighed for at fryse dit kort. Du kan ligeledes sætte en fast månedligt grænse for, hvor meget du må bruge igennem kortet.

Du har også mulighed for at benytte dig af områdebaseret sikkerhed. Her giver du Revolut lov til at holde øje med din lokation, så de kan afbryde transaktionen, hvis den foregår, mens telefonen ikke er i nærheden.

Ligeledes har du mulighed for at slå din magnetstribe fra, slå din kontaktløse funktion fra, hævninger fra pengeautomat og til sidst også online-transaktioner. Det gør det meget nemmere at forebygge eventuelt svindel, da du har mulighed for at slå diverse funktioner på kortet fra.

Min vurdering

Jeg er super glad for Revolut. Jeg benytter den ofte til ind- og udbetalinger fra diverse udenlandske platforme. Ligeledes har jeg haft stor glæde af at kunne tage det med, når jeg har været i udlandet. På den måde har jeg sikret mig, at jeg ikke kommer hjem med en stor regning på gebyrer fra min bank.

Jeg benytter dog primært appen til at overføre penge til crowdlending-platforme. I tidernes morgen valgte jeg at købe Revolut Premium, hvilket jeg – set i bakspejlet – ikke skulle have gjort.

Jeg læste ikke tingene med småt, og derved overså jeg, at man binder sig til 12 måneder af gangen. Jeg havde desuden også planer om at bruge kortet meget mere end jeg har gjort hidtil.

Mit behov kan sagtens opfyldes af den gratis version, da du jo netop har 40.000 kr at veksle med. De beløb kommer jeg ikke i nærheden af foreløbigt med mine investeringer i crowdlending. Skal jeg til udlandet, så er det heller ikke et beløb, jeg kommer op i nærheden af.

Overvejer du at prøve Revolut af, og kunne du bruge denne artikel? Opret dig gennem dette link, så støtter du min side uden, at det koster dig en krone. 

Ofte stillede spørgsmål

Er Revolut dækket af indskydergarantifonden?

Ja, som kunde hos Revolut, er du dækket af indskydergarantifonden op til cirka 750.000 kr.

Kan man bruge sit Revolut-kort på MobilePay?

Som alle andre betalingskort, så har du også mulighed for at oprette dit Revolut-kort på MobilePay.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra Mininvestering.dk

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
37 kommentarer til “Anmeldelse af Revolut [2024]
 • Nem og super hurtig til at sende penge til andre revolut konti i forskellige lande.
  I dage har jeg sendt 4200 Aud.
  kursen var fint men det har overrasket mig at de har taget 185 dkr i gebyr.

  Jeg er super glad for at bruge revolut.
  Jeg har standart konto. Det er gratis at have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *