Anmeldelse af Grupeer

Det tyder desværre på, at Grupeer var et scam, så jeg har trukket min anmeldelse af platformen tilbage. I øjeblikket har jeg cirka 10.000 kr. frosset inde på platformen, som jeg ikke forventer at se igen. Er du interesseret i crowdlending, så vil jeg i stedet anbefale dig at tage et kig på Mintos, der rent faktisk er en rigtig platform.

Grupeer logo

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra Coinbox.dk

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
10 kommentarer til “Anmeldelse af Grupeer
 • Hej Frederik,
  Jeg har haft en god snak med Skat vedr. Grupeer.
  Ville fratrække tab på netop denne.
  Det kan man ikke få lov til, da det er fup og fidus.
  Pengene i Grupeer og FastInvest er tabt, helt og aldeles. Man kan ikke engang hæve det kontante beløb.
  Venlig hilsen Peter

  • Hej Peter

   Jeg tror først, at du har mulighed for at fratrække dit tab, når der er afsluttet en konkurs. Det er i hvert fald det, som jeg hører i de forskellige Facebook-grupper. Grupper har jeg ikke fået fra (endnu), men jeg modtager løbende lidt småpenge fra Fast Invest, så det er ikke helt slut endnu.

   Bedste hilsner
   Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *