Aktiedebat – De bedste forum til debat om aktier

Inden du står overfor købet af din første aktie, så kan det være en god idé at høre andres meninger omkring dit kommende køb. I denne artikel kan du finde en lang række ressourcer, hvor du kan debattere omkring aktier og andre emner inden for investering.

Listen er opdelt på forskellige typer af aktie forum. Der findes både internetfora, Facebook-grupper og meget andet.

Facebook-grupper

Herunder finder en liste over forskellige forum til aktiedebat.

Internet-fora

Herunder finder du en række forskellige interfora, hvor du har mulighed for en debat om aktier.

 • ProInvestor.dk
 • ShareVille.dk
 • Aktieinfo.net
 • Daytrader.dk – specielt fokus på daytrading
 • Spekulant.dk

Har du tilføjelser til listen, så må du meget gerne skrive en kommentar herunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan der debatteres aktier?

Der findes utallige fora og Facebook-grupper, der kan bruges til debat om aktier. ProInvestor og Facebook-gruppen Dansk Investor Netværk er blot et par eksempler.
Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
10 kommentarer til “Aktiedebat – De bedste forum til debat om aktier
 • Hej Frederik, håber du kan svare på dette, jeg har modtaget et brev vedr. G4S aktier som jeg har 1250 af og der står noget om at de aktier/depot beviser som er handlet på London Stock og at det ikke omhandler depot beviser handlet på Nasdaq copenhagen.
  ? Er depot beviser det samme som Aktier.
  ? Og hvor kan jeg se hvor de er købt på Saxo bank.
  Ps tillykke med uddannelse, job, bolig, du må have haft en travl tid sidst på året.

  • Hej Claus,

   Tak for det – det har bestemt været lidt hektisk til tider.

   Det er lidt svært at vurdere ud fra det, du skriver, men jeg vil formode, at depot beviser er det samme som aktier. Du bør kunne se det i dit depot, når du trykker ind på aktien, hvor den er noteret.

   Bedste hilsner
   Frederik

 • Hejsa er der nogen som kunne anbefale nogle gode aktier at ivestere i, da jeg er igang med en klasse dyst i min klasse på hjemmesiden “aktiedysten” tak på forhånd
  Mvh Casper

 • Hej Frederik,

  Jeg har lige oprettet en aktiesparekonto hos Saxo Bank og vil gerne starte ud med at investere 10.000 kr i en af Sparindex-fondene. Jeg har læst mig frem til, at jeg skal gå efter en stabil fond med et højt udbytte. Jeg synes at Sparindex Globale Aktier Min Risiko KL ser fornuftig ud, men er det en god idé at lægge alle pengene i den ene fond? Eller fordele dem ud på 2-3 fonde?
  Jeg tænker at investere flere penge løbende og jeg vil ikke sælge før om 5 år.
  Vh Bella

  • Hej Bella,

   Det kan sagtens være fornuftigt med en enkelt fond, når den er så global. Du kan dog eventuelt kigge på Sparindex Globale Aktier, der også indeholder emerging markets. Den kan du eventuelt supplere op med gennem en anden fond.

   Du bør ligeledes overveje at “nøjes” med en akkumulerende fond, da du ellers skal betale omkostninger for at reinvestere beløbet på aktiesparekontoen. Rent skatteteknisk gør det ingen forskel, om den er udbyttebetalende eller akkumulerende, når den er placeret på en aktiesparekonto.

   Bedste hilsner
   Frederik

 • Hej Frederik. Jeg har købt nogle aktier gennem tegningsretter. Pengene var trukket for aktier uden retter ( har også bestilt uden retter) og de er markeret som Odico A/S MIDL. Jeg kan ikke forstår det med “MIDL”. Ved du om jeg får de aktier som de har trukket penge til?
  Jeg er i tvivl, fordi jeg havde også købt nogle tegningsretter til SAS før,- og hele beløb simpelthen forsvundet. På forhånd mange tak. MVH Olga.

  • Hej Olga

   Jeg har ikke gjort mig så meget i køb af aktier gennem tegningsretter, så jeg kender desværre ikke til problematikken. Er der kommet styr på problemet?

   Bedste hilsner
   Frederik

  • Som jeg forstår det, er det en midlertidig overgangsform mellem tegningsretter og egentlige aktier. De skulle gerne blive ændret til almindelige aktier efter 2-4 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *