Aktieanbefalinger – Stor liste med aktietips

Hvis du står med portion penge, som du gerne vil investere i aktier, så kan det nogle gange være lidt svært at finde noget inspiration til et nyt aktiekøb. I denne artikel sikrer jeg, at du får en masse input til nye aktier, som der måske kunne være interessante for dig.

Jeg vil gerne understrege, at denne artikel ikke er en opfordring til køb. Jeg er ingen aktieekspert, og du derfor ikke se denne artikel som deciderede aktie tips i 2024, men nærmere som en inspirationkilde. Den store problematik ved at anbefale konkrete aktier er, at det er ikke ret sjovt for afsenderen, hvis det ikke går som planlagt.

Aktie anbefalinger i 2024

Der er generelt rigtig mange emner på dagsordenen rundt omkring, og det kan være rigtig svært at vurdere, hvilke tendenser der kommer til at værste. Man kan godt have nogle antagelser, men der er reelt set ingen der ved, hvordan fremtiden kommer til at udvikle sig.

Herunder har jeg samlet en række lister, som er opdelt på forskellige emner, hvor du sandsynligvis kan finde inspiration til dit næste aktiekøb.

5G aktier

5G-netværket bliver udvidet på verdensplan, og 5G aktier står dermed overfor en lys fremtid.

Grønne aktier

Den grønne omstilling er over os, og grønne aktier oplever stor opmærksomhed.

Defensive aktier

Skulle der ske en økonomisk nedtur i fremtiden, så kan defensive aktier sikre en god bund i porteføljen.

Cykliske aktier

Er det modsatte tilfældet, og der sker et økonomisk opsving, så er det oplagt at have cykliske aktier i porteføljen.

På disse lister kan du finde en række forskellige eksempler på aktier inden for disse emner. Der er ingen deciderede aktie anbefalinger, men du kan som tidligere nævnt bruge disse som en inspirationkilde til upcoming aktier.

Det vil altid være svært at vurdere, hvilken aktie der vil blive den bedste aktie i 2024. Det afhænger alt sammen af, hvordan året det udvikler sig. Vi må også indrømme, at mange gange så kan det være rigtig svært at finde vinderen. Derfor vil jeg altid anbefale, at man har en stor spredning på sine midler, så man ikke satser for stort på en enkelt aktie. På den måde sikrer du, at du ikke lider et for stort tab på din investering, selvom enkelte af dine indkøb går dårligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg de bedste aktieanbefalinger?

Der er ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger af hvilken strategi du har.

Hvordan finder jeg gode aktie tips?

I artiklen finder du en masse inspiration til forskellige aktier, som du kan tage et kig på.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra A-kasse-guiden.

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *