Aktieanbefalinger – Stor liste med aktietips

Hvis du står med portion penge, som du gerne vil investere i aktier, så kan det nogle gange være lidt svært at finde noget inspiration til et nyt aktiekøb. I denne artikel sikrer jeg, at du får en masse input til nye aktier, som der måske kunne være interessante for dig.

Jeg vil gerne understrege, at denne artikel ikke er en opfordring til køb. Jeg er ingen aktieekspert, og du derfor ikke se denne artikel som deciderede aktie tips i 2022, men nærmere som en inspirationkilde. Den store problematik ved at anbefale konkrete aktier er, at det er ikke ret sjovt for afsenderen, hvis det ikke går som planlagt.

Aktie anbefalinger i 2022

Der er generelt rigtig mange emner på dagsordenen rundt omkring, og det kan være rigtig svært at vurdere, hvilke tendenser der kommer til at værste. Man kan godt have nogle antagelser, men der er reelt set ingen der ved, hvordan fremtiden kommer til at udvikle sig.

Herunder har jeg samlet en række lister, som er opdelt på forskellige emner, hvor du sandsynligvis kan finde inspiration til dit næste aktiekøb.

  • 5G aktier: I 2021 fik rigtig mange lande for alvor få adgang til det nye 5G-netværk, og derfor kan disse aktier være rigtig interessante i fremtiden. Denne udvikling forventes at forsætte ind i 2022.
  • Cykliske aktier: Skulle der sket økonomisk opsving i fremtiden, så vil cykliske aktier sandsynligvis få et boost. Derfor vil de være relevant at kigge på, hvis man forventer dette.
  • Defensive aktier: Er det omvendte tilfældet, og der kommer en økonomisk krise, så vil det være fornuftigt, hvis man har en række defensive aktier i sin portefølje. Det er aktier, der ikke bliver lige så hårdt ramt i en økonomisk nedtur.
  • Grønne aktier: Bæredygtighed vinder stadig større indpas rundt omkring, og derfor er det ikke helt urealistisk at antage, at dette marked vil værste yderligere i fremtiden.
  • Value aktier: Disse aktier er altid interessante i en portefølje, hvis man kan finde dem. Det er aktier, der er prissat for lavt i forhold til deres reelle værdi.

På disse lister kan du finde en række forskellige eksempler på aktier inden for disse emner. Der er ingen deciderede aktie anbefalinger, men du kan som tidligere nævnt bruge disse som en inspirationkilde.

Det vil altid være svært at vurdere, hvilken aktie der vil blive den bedste aktie i 2022. Det afhænger alt sammen af, hvordan året det udvikler sig. Vi må også indrømme, at mange gange så kan det være rigtig svært at finde vinderen. Derfor vil jeg altid anbefale, at man har en stor spredning på sine midler, så man ikke satser for stort på en enkelt aktie. På den måde sikrer du, at du ikke lider et for stort tab på din investering, selvom enkelte af dine indkøb går dårligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg de bedste aktieanbefalinger?

Der er ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger af hvilken strategi du har.

Hvordan finder jeg gode aktie tips?

I artiklen finder du en masse inspiration til forskellige aktier, som du kan tage et kig på.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra A-kasse-guiden.

Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.