Aktie app – Find den bedste investeringsapp

Investering bliver nemmere og nemmere, og det er sørme også blevet så nemt, at du kan gøre det over din mobil nu. I denne artikel har jeg samlet de bedste aktie apps samt generelle apps til investering.

Herunder har jeg både samlet apps til investering i aktier samt apps, hvor du kan analysere potentielle køb. Derudover er der også applikationer, der kan bruges til at holde styr på din portefølje.

Alle disse investerings apps er også apps, som jeg selv bruger i min dagligdag. Jeg kan derfor anbefale dem allesammen, men det afhænger af, hvilket behov du har. Alle apps på denne liste er desuden gratis.

Nordnet

Du kender sandsynligvis Nordnet. Det er en af de største mæglere i Danmark, så de har selvfølgelig også en app.

Igennem deres aktieapp har du mulighed for at holde øje med din portefølje. Du kan også sælge og købe aktier igennem den.

Appen er ret minimalistisk, og den er nem at finde rundt i.

Den tilbyder desværre ikke mulighed for at tilpasse ens månedsopsparing. Der bliver man altså nødt til at gå igennem ens browser.

Nordet tilbyder en app til Android og iOS.

Deres app kræver en bruger hos Nordnet for, at du kan logge ind.

Læs mere om Nordnet her.

Saxo Investor

En af de andre store spillere på det danske marked er Saxo Bank. De tilbyder deres aktieapp kaldet SaxoInvestor, som kan findes til både Android og iOS.

Appen giver dig mulighed stort set de samme funktioner, som du også finder på browser-versionen. Du har mulighed for at købe og handle, undersøge markeder, se dine favorit-aktier og meget andet.

Hvis du er vant til at bruge Saxo Investor på browser, så kan du helt sikkert også finde ud af appen, da den minder rigtig meget om. Eneste problem, der er med den, er at du nogle gange kan være nødsaget til at vende skærmen på din telefon. Det er ikke alle steder i appen, hvor du kan se alle informationer, når du holder din telefon vertikalt. Specielt på forsiden kan det være svært at få et overblik over ens værdipapirer.

Appen kræver en bruger hos Saxo Bank for at kunne logge ind.

Læs mere om Saxo Bank her.

Saxo Bank er en investeringsplatform til aktier, investeringsforeninger og meget andet.
  • Lav kurtage
  • Invester i aktier, fonde og ETF'er
  • Jeg anbefaler

Yahoo Finance

Yahoo Finance har en app, der giver dig mulighed for at finde en masse information om forskellige aktier. Det er dog ikke en mægler, så du har ikke mulighed for at handle igennem appen.

I appen har du mulighed for at se generelle nyheder på aktiemarkedet. Går du ind på en specifik aktie, så kan du finde rigtig meget information. Her kan du se kursudvikling, nøgledata og seneste nyheder om aktien. Generelt set har du mulighed for at finde rigtig meget information om de forskellige aktier, som du ikke kan hos de forskellige mæglere.

Appen er nyttig til at holde sig opdateret på ens nuværende samt kommende aktier.

Appen kræver en bruger til platformen. Den er dog hurtig og nem at oprette.

Du kan finde appen til både iOS og Android.

Læs mere om Yahoo Finance her.

Euroinvestor

Danske Euroinvestor tilbyder en app til både Android og iOS. Kender du ikke Euroinvestor, så er det et dansk medie, hvor du har mulighed for at følge med i nyheder omkring økonomi i ind- og udland.

Generelt set så tilbyder appen mange af de samme muligheder, som du finder på Euroinvestor i browser-version. Overordnet set er den rigtig nem at gå til.

I appen kan du læse forskellige nyheder samt holde øje med diverse aktier, der interesserer dig. Aktieoverblikket indeholder flere forskellige informationer om kursudvikling, nøgledata m.m., men er slet ikke lige så detaljeret som Yahoo Finance.

Millionærklubben udbydes af Euroinvestor, og du har mulighed for at lytte til dette podcast direkte i appen.

Opretter du en bruger, så kan du også tilføje forskellige aktier til en watchlist, hvor du kan holde øje med dem. Med en bruger har du også mulighed for at tilføje dine egne aktier, så du kan holde dig opdateret på de seneste nyheder om disse.

Saxo Bank er en investeringsplatform til aktier, investeringsforeninger og meget andet.
  • Lav kurtage
  • Invester i aktier, fonde og ETF'er
  • Jeg anbefaler

Google Sheets

Udklip af mit regneark med mine aktier.

Den sidste app på listen er et værktøj, som jeg benytter rigtig meget. Selvom regnearket ikke kan noget uden din hjælp, så er det virkelig et essentielt værktøj, som jeg ikke vil undvære. Appen tilbydes både til iOS og Android.

Jeg bruger Google Sheets til rigtig mange forskellige ting, og derfor er det rart at have det ved hånden, hvis jeg lige skal bruge noget fra et regneark. På billedet ser du et udklip af mit regneark, hvor jeg holder styr på mine udbytte aktier. Her bruger jeg arket til at se, hvordan jeg er eksponeret imod de forskellige sektorer, så jeg ved, hvor jeg er under-/overeksponeret. Man kan kalde det en form for aktieportefølje app, selvom det ikke er det. Ligeledes har jeg også et ark, hvor jeg holder styr på mine udbyttebetalinger, så jeg hele tiden kan følge med i, om udviklingen går i den rigtige retning.

Saxo Bank er en investeringsplatform til aktier, investeringsforeninger og meget andet.
  • Lav kurtage
  • Invester i aktier, fonde og ETF'er
  • Jeg anbefaler

Appen tilbyder mange af de basale funktioner i et regneark, mens du skal i browser-versionen, hvis du skal bruge nogle af de mere avancerede funktioner.

Appen er gratis, men kræver en konto hos Google. De tilbyder desuden også Google Docs og Google Slides, som er deres varianter af Excel og Powerpoint.

Jeg håber, at du kunne bruge dette indlæg omkring forskellige apps til investering. Selvom de ikke allesammen er målrettet aktiehandel, så er de stadig meget relevante, hvis du skal investere i aktier.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste investeringsapp?

Hvis du gerne vil handle aktier, så er SaxoInvestor og Nordnet gode bud på de bedste investeringsapp. Leder du efter en aktie app til analyse, så er Yahoo Finance et godt bud.

Hvad er den bedste aktie app?

Den bedste app til at handle aktier gennem afhænger af, hvad du skal bruge den til. SaxoInvestor og Nordnets app er dog gode bud.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra denne side om aktier for begyndere.

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
2 kommentarer til “Aktie app – Find den bedste investeringsapp
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *