Investeringsforedrag – Foredrag om investering

Jeg har i lang tid overvejet, om jeg skulle begynde at holde foredrag om investering, privatøkonomi, opsparing og økonomisk uafhængighed. Nu er jeg kommet så langt, at jeg har besluttet mig for, at det er noget, som jeg gerne vil åbne op for.

Søger du derfor en foredragsholder, så kunne det mig. Derfor skal du være velkommen til at kontakte mig, hvis vi skal vende forskellige emner, der kunne være interessante for din målgruppe. Det kan både foregå online og fysisk.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Frederik, og jeg er en 24-årig mand, der er bosat i Odense. Jeg drømmer om at blive økonomisk uafhængig. Gennem mit arbejde med ungmedpenge.dk og de erfaringer, jeg har gjort mig, så har jeg opnået et stort kendskab til emner som investering, opsparing og privatøkonomi generelt.

Min primære målgruppe inden for foredrag er unge mennesker, da det er her, at jeg føler, at jeg virkelig kan bidrage. Mange unge mennesker foretrækker en yngre person, som de kan relatere til fremfor en ældre. Jeg kan stadig huske, hvordan det er at være uddannelse. Faktisk færdiggjorde jeg min først min uddannelse i slutningen 2020, så det er ikke lang tid siden, at jeg har været studerende.

Min interesse for økonomi har gjort, at jeg har kunne foretage mig en masse spændende ting. Jeg har blandt andet skrevet en bog kaldet “Den lille guide til Ung Økonomi” i samarbejde med Forlaget Penge. Herudover har jeg blandt andet bidraget til artikler for blandt andet Politiken og Weekendavisen. Det kan du læse mere om her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *