Foredrag om investering, aktier og privatøkonomi

Jeg har i lang tid overvejet, om jeg skulle begynde at holde foredrag om investering, privatøkonomi, aktier, opsparing og økonomisk uafhængighed. Nu er jeg kommet så langt, at jeg har besluttet mig for, at det er noget, som jeg gerne vil åbne op for.

Søger du derfor en foredragsholder, så kunne det mig. Derfor skal du være velkommen til at hive fat i mig, hvis vi skal vende forskellige emner, der kunne være interessante for din målgruppe. Det kan enten være online eller fysisk.

Hvem er jeg?

Jeg hedder Frederik, og jeg er en 25-årig gut, der er bosat i Odense. Min drøm er at blive økonomisk uafhængig. Gennem mit arbejde med ungmedpenge.dk og de erfaringer, jeg har gjort mig, så har jeg opnået et stort kendskab til emner som investering, opsparing og privatøkonomi.

En af mine målgrupper er unge mennesker, da det er her, at jeg føler, at jeg virkelig kan bidrage. Mange unge mennesker foretrækker en yngre person, som de kan relatere til. Jeg kan stadig huske, hvordan det er at være under uddannelse, og det er ikke andet end 5-6 år siden, at jeg blev færdig på gymnasiet.

Billede fra mit seneste arrangement på Gilleleje Bibliotek.

Det ældre publikum er også rigtig tiltalende, hvor jeg kan komme med et andet syn på tingene som ung voksen. Jeg har en masse værktøjer i baggagen som unge som gamle kan drage nytte af.

Min interesse for økonomi har givet mig et hav af spændende oplevelser. Blandt andet har jeg skrevet en bog med titlen “Den lille guide til privatøkonomi for unge voksne”, der findes i et utal af boghandlere og biblioteker over hele landet. Samtidig har jeg bidraget til to afsnit på TV2 Fyn kaldet “Pengeudfordringen”, hvor jeg hjalp to gymnasiepiger med at få styr på deres økonomi. Det findes på YouTube her. (link)

Frederik leverede et smukt og informativt foredrag, hvor tilhørerne fik tips til hvordan man kan investere i både fonde og aktier – med konkrete henvisninger til platforme, hvor det kan gøres.


Publikum var både unge og ældre og der var i foredraget taget hensyn til netop unge og ”førstegangskøbere”, da man også fik en gennemgang af hvad man skal tænke på, når man opbygger budgetter.


Alt i alt et rigtig godt foredrag med det friske pust det giver, når foredragsholderen er på den gode side af 50!

Alexander Söderlind, Bibliotekar & Events, Gilleleje Bibliotek

Jeg har også medvirket i podcasten “Overskud”, hvor jeg blev interviewet af Sofie Østergaard om investering, mens man er på SU. Det kan høres her (link).

Derudover har jeg medvirket i en del artikler i aviser som Politiken, Weekendavisen og Folketidende. Det kan du læse mere om her.

Lyder jeg interessant, så er du velkommen til at kontakte mig herunder.

  Foto af Frederik Askov Storm
  Om Frederik Askov Storm
  Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

  Du kan læse mere om mig her.
  2 kommentarer til “Foredrag om investering, aktier og privatøkonomi
  • Hej 🙂 jeg skriver på dig på vejne af en efterskole. Vi skal til februar have 2 ugers økonomi med vores 10 klasse og i den forbindelse overvejet at introduktion til investering. Ville du evt kunne komme og lave et foredrag en formiddag ?

   Mvh Jytte

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *