Anmeldelse af Envestio

NB: Envestio var desværre et scam. Platformen eksisterer altså ikke længere. Læs eventuelt min opdatering her fra januar 2020, hvor jeg mistede cirka 13.000 kr.

Dette indlæg er udarbejdet med støtte fra Moremoney.dk

Foto af Frederik Askov Storm
Om Frederik Askov Storm
Ung forfatter, bygningskonstruktør og iværksætter med stor interesse for investering. Jeg har drevet Ung med penge siden 2018, hvor jeg har delt ud af mine erfaringer på min rejse mod økonomisk uafhængighed.

Du kan læse mere om mig her.
4 kommentarer til “Anmeldelse af Envestio
 • Hej Frederik

  Envestio lyder spændende. Har du fundet ud af hvordan man håndterer skatten på afkastet?

  • Hej Rune,

   Jeg har endnu ikke en artikel på emnet endnu, men det er lagt på listen til fremtidige indlæg. Det er desværre en lidt besværlig proces, hvor du selv skal indberette skatten.

   Sig til, hvis du har andre spørgsmål.

   Bedste hilsner
   Frederik

 • Hej Frederik

  Du burde fjerne dit referral link til dette scam firma.
  Der er ikke nogen tvivl om at blogs som denne, der til dels har tjent store penge på referral aktivitet – med Jørgen Wolf i spidsen – havde en stor del i at skubbe investorer ind i dette uheld.

  • Hej Alex,

   Situationen med Envestio er desværre ikke optimal. Jeg beklager ligeledes til alle, der skulle miste penge i dette foretagende. Jeg ligger dog meget vægt på, at jeg ikke har anbefalet folk noget, som jeg ikke selv har været en del af.

   Det pågældende link i artiklen er direkte til Envestio, så jeg modtager ingen kommission i den nuværende situation. Ligeledes benyttes linkstrukturen flere steder, så jeg har mulighed for at tracke udgående links mere detaljeret, da jeg ikke har samarbejdsaftaler med alle platforme.

   Bedste hilsner
   Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *