Aktiespil i 2021 – Oversigt over de danske aktiespil

Hvis du gerne vil prøve at investere i aktier uden at have risikoen, så er aktiespil en god mulighed for at prøve det af. Her får du mulighed for at prøve suset af med investere i en raket uden, at du står med risikoen bagefter.

Er du dygtig nok til det, så har de fleste aktiespil også præmier til de bedste investorer. Rigtig mange gange handler det dog om held, da det er svært at spå markedet, men derfor kan det nu være meget sjovt at være med alligevel.

Et aktiespil er ret simpelt. Du får en række fiktive penge, som du har mulighed for at investere i aktiemarkedet. Typisk er der nogle forskellige begrænsninger, som du skal tage højde for, men ellers handler det bare om at få et højeste aktieafkast.

  • Lav kurtage
  • Invester i aktier, fonde og ETF'er
  • Jeg anbefaler

Herunder har jeg samlet de aktive aktiespil her i 2020, som du kan blive en del af.

Børsens aktiespil

Aktiespillet hos Børsen er måske det mest populære aktiespil i Danmark. Det afvikles i samarbejde med Alm. Brand, og du kan vinde 250.000 kr., hvis du får hovedpræmien. Hovedpræmien på 250.000 kr. bliver overdraget på Alm. Brands investeringsplatform.

Spillet kørte i 2020, men det er endnu uvist, om det genoptages i 2021.

Spillet starter d. 1. oktober 2020, og der findes en vinder d. 1 december 2020. Det foregår på Alm. Brands platform kaldet Alm. Brand Investor.

I spillet starter du med 500.000 fiktive kr., og så gælder det ellers om at opnå det højeste afkast, inden hovedpræmien uddeles.

Kan du samle en pulje på over 15 deltagere, så er der mulighed for, at I kan blive tildelt en række puljepræmier.

Du kan læse mere om Børsens aktiespil her.

Jeg har oprettet en pulje for læserne fra ungmedpenge.dk. Vil du være med, så gå til puljen her.

  • Lav kurtage
  • Invester i aktier, fonde og ETF'er
  • Jeg anbefaler

Aktiedysten

Aktiedysten er et aktiespil, hvor du selv har mulighed for at sætte rammerne for spillerne. Du kan selv vælge, hvor lang tid spiller forløber, hvor mand penge man får til at begynde med og meget andet.

I spillet har du mulighed for at starte med et beløb, som du selv vælger.

Det interessante ved aktiedysten er, at du også kan investere i kryptovaluta og råvarer. Du har ligeledes mulighed for at afgrænse markederne, så det kun er nogle bestemte markeder, som du handler på. Det gør det meget simpelt at komme i gang med at investere i aktier mod sine venner.

I dine egne spil er der ikke nogle præmier (foruden dem I selv aftaler), men du typisk så kører de månedlige udfordringer, hvor der uddeles præmier til top 3. I september 2020 er hovedpræmien på 1.500 kr.

Du kan læse mere om Aktiedysten her.

Aktiespil i 2021?

Indtil videre er der ikke blevet annonceret nogle aktiespil for 2021, men lige så snart, at jeg bliver bekendt med det, så vil de blive tilføjet til listen.

Løbende som der kommer flere aktie spil til, så vil listen blive opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *