Mentorordning

Nedenstående omhandler min kommende mentorordning, hvor jeg udvælger 5 personer, der kommer til at deltage kvit og frit.

Konceptet

Konceptet er ikke 100 % fastlagt endnu. Jeg har stadig nogle forskellige tanker omkring, hvordan jeg ønsker at forløbet kommer til at køre.

Jeg forestiller mig, at konceptet kommer til at køre over 6 måneder. Vi kommer til at planlægge det nærmere, når det bliver aktuelt, men jeg forestiller mig, at vi har et opstartsmøde samt ét månedligt møde, hvor vi lige følger op. Det kan også være, at det vil være hver 2. måned, men det har jeg ikke besluttet mig for endnu.

Dertil har du selvfølgelig altid mulighed for at fange mig på mail eller andre steder (ligesom alle andre).

Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg ikke er professionel rådgiver eller andet. Se derfor mentorordningen som en form for sparringspartner.

Hvad kræver det af dig?

For at jeg har mulighed for at hjælpe dig, så kræver det, at du er fokuseret på at blive hjulpet og se nye muligheder. Alt afhængig af, hvad dit mål er, så vil jeg prøve at hjælpe dig med at komme derhen. Der kan være flere værktøjer, der kan hjælpe, men hvis du ikke er interesseret i at komme videre – ja, så bliver det svært. Derfor er det vigtigt, at du er åben for disse muligheder. Jeg kommer ikke til at tvinge noget ned over hovedet på dig.

Samtidig så kræver det, at du er villig til at åbne op omkring din økonomi. Jeg kommer ikke til at dele disse informationer med andre, men for at du kan få et sæt nye øjne på tingene, så kræver det, at der bliver åbnet (lidt) op. Jeg forlanger ikke alt, men jeg bliver nødt til at have noget at arbejde med.

Hvorfor gør jeg dette?

Det er der flere årsager til. Først og fremmest så vil jeg gerne prøve og hjælpe mennesker på en anden måde, end jeg hidtil har gjort. Derfor vil jeg gerne prøve 1-1 aspektet af konceptet af. Jeg håber, at jeg igennem dette kan hjælpe en række mennesker det næste skridt.

En anden årsag til, at jeg gør dette er, at jeg gerne vil blive klogere på, hvilke problematikker som folk står med ude i virkeligheden. Jeg er kun i dialog med folk i kommentarerne/over mail, hvor jeg med denne ordning kan dykke langt længere nede. Det giver forhåbentlig mulighed for, at jeg kan udvide min horisont og finde de problemstillinger, der er allermest relevante.

Dertil er det også vigtigt for mig at nævne, at der også er flere personlige ting involveret. Jeg ser det som en rigtig god udfordring for mig selv i forhold til at komme ud af min komfort-zone, hvor jeg kan gemme mig bag tekst. Her har jeg mulighed for at tilføje et andet aspekt til det, jeg laver nu. Samtidig har jeg også en drøm om i fremtiden at kunne gøre mere af dette (såfremt det er en succes).

Ansøgning

Jeg vælger i alt 5 personer, som kommer til at deltage i forløbet. Deadline for ansøgning er 1. maj 2020. Herefter er der en periode efterfølgende, hvor jeg skal bruge lidt tid på at vælge ud.

Du kan ansøge her: Link